BluePink BluePink
XHost
Servere virtuale de la 20 eur / luna. Servere dedicate de la 100 eur / luna - servicii de administrare si monitorizare incluse. Colocare servere si echipamente de la 75 eur / luna. Pentru detalii accesati site-ul BluePink.
Preparate din carne de porc
   

Rulou de porc „de vară”
    200g cotlet de porc, 50g bacon, 50g brânză „Făgăraș” (Ricotta) amestecată cu pătrunjel și mărar verde, făină, ou, pesmet.
    Pentru garnitură: 20g mazăre, 40g cartofi,20g porumb, 30g fasole verde, 30g morcov, 50g ardei gras - roșu și verde, 50g unt, sare, piper, helas, westchester sauce, pătrunjel tocat și cimbru.
    Se taie o bucată de cotlet, se dă pe jumătate și se aplatizează ușor, fără a găuri sau rupe carnea. Se pun feliile de bacon apoi se întinde brânza amestecată cu verdeață. Se pune „parte peste parte” și se rulează strâns. Ruloul obținut se dă prin făină, ou, pesmet și se prăjește bine pe toate părțile (sau în baie de ulei, la 150°C). Legumele se fierb în apă cu sare.
    Ruloul se taie oblic la centru, iar capetele drepte, să poată sta în picioare. Se montează pe o margine a farfurie, lăsând loc pentru garnitura de legume. După gust, putem „răci” garnitura cu câteva cubulețe de roșii.
stroganoff