Salată Grecească |
Salată (~50g), roșii - 120g, ceapă roșie - 60g, măsline negre (rondele) 50g
brânză „feta” 100g. Pentru dressing - ulei de măsline, lămâie, sare, piper, oregano pentru decor.
Ingredientele se taie cuburi, se amestecă într-un bol împreună cu dresingul.
Se montează pe farfurie de ciorbă sau într-un bol, ornată cu oregano mărunțit.
|
![salata greceasca](images/sgreek.jpg) |
Salată „Continentală” |
Piept de pui - 120g, salată verde - 50g, 200g roșii, 80g castraveți,
80g ardei gras, ceapă albă - 20g, ulei, sare, piper, pătrunjel tocat și sos cocktail 50 ml.
Pieptul de pui se taie cuburi, se condimentează și prăjește. Toate celelalte ingrediente se taie julien.
Pe o farfurie întinsă punem un pat de salată verde; se adaugă ceapa tăiată, ardeiul gras, castravetele,
iar roșiile rotund deasupra salatei. Pieptul de pui, răcit, se așează peste roșii. Se ornează cu sos cocktail.
|
![Salată Continentală](images/scont.jpg) |